Om mig

Björnåsa Mikael Blixt ByggFödd och uppvuxen i Björnåsa söder om Borås

Jag heter Mikael Blixt och är 32 år gammal. Jag är född och uppvuxen på en lantgård i byn Björnåsa som ligger ca 8 km söder om Borås. Är pappa till 2 härliga barn. Idag bor jag i Borås.

Västsvensk mästare i bygg under min utbildning

När jag gick bygglinjen på gymnasiet vann jag VM i bygg för årskurs 3. Som person är jag tävlingsinriktad och vill alltid göra bra ifrån mig vilket borgar för väl genomförda byggprojekt! Kvalitet och noggrannhet är viktiga ledord i mitt arbete!

Eget byggföretag sedan 2009

Efter att ha arbetat som anställd snickare i drygt 7 år startade jag 2009 byggföretaget M. Blixt Bygg. Jag arbetar ensam i företaget och samarbetar med flertalet duktiga hantverksföretag. Detta håller nere mina omkostnader och låter mig arbeta med stor flexibilitet.

Välkommen att kontakta mig för hjälp med stora som små byggprojekt och renoveringar i Borås med omnejd!

Flexibelt byggföretag med Små omkostnader

För att hålla nere kostnaderna för såväl mig som mina kunder arbetar jag i nätverk med duktiga samarbetspartners inom bygg, entreprenad, snickeri, el, vvs och plåtslageri.

Samordnar byggprojekt i Borås med omnejd

Jag erbjuder hjälp med totalentreprenader och samordning av byggprojekt. Välkommen att kontakta mig för ett möte där vi går igenom önskemål och förutsättningar för ditt bygge.

Snabb och effektiv byggservice i Borås

Söker du en duktig snickare i Borås? Jag utför det mesta inom bygg och renovering snabbt och effektivt. Kvalitet och noggrannhet är viktiga ledord i mitt arbete! Läs mer om mina byggtjänster här.